Uvek tu za vas

Za svaki naš proizvod Vam uvek stojimo na raspolaganju za demonstraciju na Vašoj njivi, na Vaš zahtev, u prisustvu 15-ak proizvođača, potpuno besplatno.

O nama

Mi smo preduzeće koje se bavi proizvodnjom poljoprivrednih mašina i rezervnih delova za sve poljoprivredne mašina sa bivših jugoslovenskih prostora.

Dostignuća

Osvojili smo zlatnu medalju 2010. na novosadskom sajmu za traktorsku nošenu prskalicu. Sigurni u kvalitet za ovaj proizvod dajemo tri godine garancije.

rotaciona

Rotaciona kosačica
1.35 / 1.65

Kosačica je osnovna mašina u liniji za spremanje sena. Bez obzira na tip svaka kosačica mora da zadovolji sledeće zahteve: univerzalnost upotrebe (rad na ravnim i nagnutim terenima), čistoća reza (za sve vrste trava bez oštećenja), velike radne brzine i učinci, lako i jednostavno održavanje.

Traktorska nošena prskalica
220l / 330l / 440l

Prskalice su rezultat najnovijih naučnih dostignuća na području tehnike prskanja. Oblik polietilenskog rezervoara je takav da omogućuje pravilno kruženje sredstava za prskanje u rezervoaru što je vrlo važno za kvalitetno mešanje i održavanje jednakomerne koncentracije. Rezervoar prskalice je opremljen litražnom skalom i mlaznicom za mešanje. Pumpa je dvoklipna 65 l/min. Prskalice u potpunosti zadovoljavaju sve zahteve koje propisuje EU.

Rezervoar

440 l

Protok pumpe

65l

Radna širina

6m / 8m / 10m

Radni učinak

5 – 10 Ha/h

image description
full_Dvoredna_BEZ_DEPOZITORA

Sadilica za krompir
bez depozitera

Dvoredna, poluautomatska mašina, za sadnju i medjurednu obradu krompira. Opremljena je sa dva sadna agregata, tri plužna tela za zagrtanje, sedam nosača sa motikama za kultiviranje i mehanizmom za upravljanje. Radna širina svih radnih organa se podešava.

Broj redova

2

Kapacitet

0.1 ha/h

Masa sadilice

170 kg

Potrebna snaga traktora

20 kW

Sečka za voće
(jabuka, kruška, dunja)

Mašina je namenjena za sitno sečenje voća za pripremu za alkoholno vrenje (melasa za spremanje rakije). Učinak mašine je 1 tona na sat. Pogodna za male voćare koji spremaju rakiju.

full_12_-_secka_za_voce
landing-pixel-photo-5-opt
landing-pixel-photo-6-opt

Mašina za sakupljanje
jabuka, breskvi, kruški

Mašina služi za sakupljanje jabuka palih sa grane. Pre zrenja jabuka treba pokositi travu da bi mašina radila efikasno.

Lopata za sneg
sa točkićima

Pripremite se za sneg na vreme! Uz malo Vašeg truda uz pomoć lopate za sneg uklonite sneg na prilaznim putevima, parkinzima, dvorištu….
landing-pixel-photo-3-opt
landing-pixel-photo-4-opt
wood-gallery-placeholder-5-430x879

Tanjirača nošena
20 / 24 / 28 diskova

Razvijene su kao srednje teške tanjirače za univerzalne traktore snage 40-80 kW. Dve baterije diskova raspoređene su u obliku slova „V“. Ležajevi su samopodešavajući, način kačenja je nošeni. Pogodne su za rad do 22 cm dubine, za rad na površini sa i bez biljnih ostataka, za rad posle oranja, za predsetvenu pripremu na srednje teškim i ne previše vlažnom zemljištu. Za vreme rada zemlju obrađuje disk usled obrtaja. Diskovi su nanizani na zajedničku osovinu, raspoređeni pod uglom 12 ili 25 stepeni. Što je ugao baterije veći, time je intezitet drobljenja i sitnjenja veći (srazmerno tome i potrebna snaga za vuču se povećava).

Prečnik tanjira

510 mm

Razmak između tanjira

210 mm

Dubina obrade

22 cm

Učinak

2 / 2,4 / 2,8 Ha/h

agroart-logo-x5-compressor

Kako bi nas kontaktirali popunite formular. Mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.