Uvek tu za vas

Za svaki naš proizvod Vam uvek stojimo na raspolaganju za demonstraciju na Vašoj njivi, na Vaš zahtev, u prisustvu 15-ak proizvođača, potpuno besplatno.

O nama

Mi smo preduzeće koje se bavi proizvodnjom poljoprivrednih mašina i rezervnih delova za sve poljoprivredne mašina sa bivših jugoslovenskih prostora.

Dostignuća

Osvojili smo zlatnu medalju 2010. na novosadskom sajmu za traktorsku nošenu prskalicu. Sigurni u kvalitet za ovaj proizvod dajemo tri godine garancije.

rotaciona

Rotaciona kosačica
1.35 / 1.65

Kosačica je osnovna mašina u liniji za spremanje sena. Bez obzira na tip svaka kosačica mora da zadovolji sledeće zahteve: univerzalnost upotrebe (rad na ravnim i nagnutim terenima), čistoća reza (za sve vrste trava bez oštećenja), velike radne brzine i učinci, lako i jednostavno održavanje.

Traktorska nošena prskalica
220l / 330l / 440l

Prskalice su rezultat najnovijih naučnih dostignuća na području tehnike prskanja. Oblik polietilenskog rezervoara je takav da omogućuje pravilno kruženje sredstava za prskanje u rezervoaru što je vrlo važno za kvalitetno mešanje i održavanje jednakomerne koncentracije. Rezervoar prskalice je opremljen litražnom skalom i mlaznicom za mešanje. Pumpa je dvoklipna 65 l/min. Prskalice u potpunosti zadovoljavaju sve zahteve koje propisuje EU.

Rezervoar

440 l

Protok pumpe

65l

Radna širina

6m / 8m / 10m

Radni učinak

5 – 10 Ha/h

image description
full_Dvoredna_BEZ_DEPOZITORA

Sadilica za krompir
bez depozitera

Dvoredna, poluautomatska mašina, za sadnju i medjurednu obradu krompira. Opremljena je sa dva sadna agregata, tri plužna tela za zagrtanje, sedam nosača sa motikama za kultiviranje i mehanizmom za upravljanje. Radna širina svih radnih organa se podešava.

Broj redova

2

Kapacitet

0.1 ha/h

Masa sadilice

170 kg

Potrebna snaga traktora

20 kW

Rasipač plastični

Rasipač đubriva namenjen je za rasipanje mineralnih, granularnih i praškastih đubriva. Konstrukcija MR omogućava jednako rasipanje po celoj širini. Uređaj sa dva zasuna omogućava rasipanje samo u desnu ili samo u levu stranu. Sa ručicama za regulaciju omogućeno je veoma precizno regulisanje količine đubriva.

P1230682
20

Prskalica 700L
105L (troklipna)
12m grana kopirajuća

Nošena traktorska prskalica sa kopiranjem terena namenjena je za hemijsku zaštitu u poljoprivredi. Izrađuje se sa rezervoarom od 700l I kopir granom od 12m i pumpom od 105 l/min.

Rezervoar

700 l

Protok pumpe

105 l/min

Radna širina

12 kopir m

Radni učinak

8 – 10 Ha/h

Sadilica za crni
i beli luk sa 5 redova

Sadilica za arpadžik (crni luk) i beli luk, namenjena je za sadnju lukovice arpadžika i belog luka u zemlju. Sadilica je visoko produktivna mašina.

Broj redova

5

Zapremina sanduka

150 l

Masa

105 kg

Potrebna snaga

40 KS

full_Sadilica_za_arpadzik
wood-gallery-placeholder-5-430x879

Vučena prskalica
AGS 2000 EN HV

Prskalicu čine 3 rezervoara: glavni rezervoar prskalice + dodatni rezervoari za ispiranje glavnog rezervoara prskalice + rezervoar za pranje ruku. Ovakvo konstrukcijsko rešenje daje mogućnost da se prskalica opere cela/delimično odmah na njivi a time i produži radni vek njenih vitalnih delova.

Sa prskalicom se isporučuje i mikser posuda za pripremu hemije sa ispiračem ambalaže u standardnoj opremi.
Regulator sa 5 sekcija i centralnim elektronskim delom koji omogućava da se iz kabine traktora povećava i smanjuje pritisak i pali i gasi glavni ventil prskanja.

agroart-logo-x5-compressor

Kako bi nas kontaktirali popunite formular. Mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.